Ukrajinci Rusima: Izručite nam Janukoviča

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinci Rusima: Izručite nam Janukoviča

Šef ukrajinske službe bezbednosti Valentin Naljvajčenko zatražio je od ruskih kolega izručenje smenjenog predsednka Viktora Janukoviča.

Viktor Janukovič  

Dešavanja na Krimu iz časa u čas možete pratiti OVDE.

Naljvajčenko je rekao na konferenciji za novinare da se ukrajinska strana obratila ruskim kolegama sa zahtevom da međusobni kontakti budu nastavljeni, preneo je Itar tas.

 

Naljvajčenko je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da bi ruska bezbednosna služba na taj način mogla da obavesti ukrajinsku stranu o tome "odakle dolaze pretnje".

 

Naljvajčenko smatra da je bilateralna saradnja neophodna "naročito u vezi sa momentalnim izručenjem bivšeg predsednika Janukoviča ukrajinskoj strani".

 

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u utorak na konferenciji za novinare da Janukovič nema političku budućnost i da nema saosećanja za njega.

 

 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina: Izručite nam Janukoviča; Putin: Nije mi ga žao

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014

Šef ukrajinske službe bezbednosti Valentin Naljvajčenko zatražio je od ruskih kolega izručenje smenjenog predsednka Viktora Janukoviča...Viktor Janukovič.. ..Dešavanja na Krimu iz časa u čas možete pratiti OVDE...Naljvajčenko je rekao na konferenciji za novinare da se ukrajinska strana obratila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.