Izvor: RTS, 24.Sep.2022, 18:42

Ukrajina ubedljiva na gostovanju u Jermeniji

Fudbaleri Ukrajine ubedljivo su savladali reprezentaciju Jermenije na gostovanju u Jerevanu, rezultatom 5:0 u okviru Prve grupe B Lige nacija.
Pobedom protiv Jermenije Ukrajinci su došli do prvog mesta u grupi sa 10 osvojenih bodova, jednim više od druoplasirane Škotske koja će od 20.45 časova ugostiti Irsku.

Prvi gol na meču u Jerevanu postigao je Oleksandar Timoščuk u 22. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minutu utakmice.
U drugom poluvremenu strelci za Ukrajinu bilu su Zubkov u 57. i 84. minutu igre, Dovbik u 69. i Ignatenko u 81. minutu.
Na trećem odnosno četvrtom mestu nalazi se Irska sa četiri i Jermenija sa tri boda. 
Konačan rasplet u ovoj grupi videćemo nakon poslednjeg kola u kome se sastaju Irska i Jermenija odnosno Ukrajina i Škotska.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slovenija pomogla Srbiji i srušila Norvešku

Izvor: B92, 24.Sep.2022

Fudbaleri Slovenije pobedili su Norvešku rezultatom 2:1 u 5. kolu Lige nacija...Slovenci su 5. kolu grupe 4 u ligi B Lige Nacija dočekali Norvešku i taj meč je završen pobedom Slovenaca rezultatom 2:1...Ovo je bitan rezultat za reprezentaciju Srbije koja od 20 časova i 45 minuta igra protiv Švedske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.