Ukrajina objavila da su 22 vojnika vraćena u zemlju nakon razmene sa Rusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2023, 11:59

Ukrajina objavila da su 22 vojnika vraćena u zemlju nakon razmene sa Rusijom

Rusija i Ukrajina izvele su poslednju u nizu razmena zarobljenika u ponedjeljak, 7. avgusta, a 22 ukrajinska vojnika su se vratila kući, prenosi agencija Rojters reči Andriya Yermaka, šefa kabineta predsednika Volodimira Zelenskog. Pušteni vojnici su dva oficira, narednika i redovi koji su se borili na različitim delovima fronta, a neki od njih su bili ranjeni, rekao je Yermak. Na snimku objavljenom na Telegramu vide se vojnici umotani u plavo-žute ukrajinske zastave kako se slikaju i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina: 22 vojnika vraćena u zemlju nakon razmene sa Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023

Rusija i Ukrajina razmenile su danas zarobljenike, nakon čega su se 22 ukrajinska vojnika vratila kući, saopštio je šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.