Ukrajina: Evakuisane iz Kine zasuli kamenicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina: Evakuisane iz Kine zasuli kamenicama

Ukrajinci evakuisani iz Kine zbog koronavirusa odvedeni su u sanatorijum u gradu Novi Sanžari, a stanovnici tog grada pokušali su da zaustave prolazak autobusa i zasuli ih kamenicama.

Izbila je i tuča, ali su policajci uspeli da uklone demonstrante i osiguraju prolaz za autobuse sa evakuisanima iz Kine, javlja ukrajinska novinska agencija UNIAN.

Zbog sukoba sa policijom, nekoliko demonstranata je privedeno.

Stiglo je ukupno sedam autobusa sa Ukrajincima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Kine koji su nosili inhalatore, a vozači su bili u specijalnim zaštitnim odelima, preneo je portal B92.net.

Mnoge zemlje evakuisale su iz Kine svoje građana, zbog epidemije novog koronavirusa koji se proširio iz te zemlje. Novi virus odneo je više od 2.000 života širom sveta, a zaraženo je na desetine hiljada.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEČUVENO! Ukrajince evakuisane iz Kine zbog koronavirusa - kamenovali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020

Zbog sukoba sa policijom, nekoliko demonstranata je privedeno...Ukrajinci evakuisani iz Kine zbog koronavirusa odvedeni su u sanatorijum u gradu Novi Sanžari, a stanovnici tog grada pokušali su da zaustave prolazak autobusa i zasuli ih kamenicama...Izbila je i tuča, ali su policajci uspeli da uklone...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.