(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BIČEVAN I UBIJEN KAO PAS: Ovako su se u Donjecku obračunali sa dilerom droge

Izvor: Kurir, 16.Feb.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BIČEVAN I UBIJEN KAO PAS: Ovako su se u Donjecku obračunali sa dilerom droge

Surova kazna je sprovedena u gradu Komunaru, u Donjeckoj oblasti, u južnoj Ukrajini, koji je po kontrolom snaga samoproglašene Donjecke Narodne Repubike.

Pripadnici snaga bezbednosti DNR sproveli su egzekuciju, posle mučenja i batinanja dilera droge. Nestanak čoveka sa snimka je prijavljen, a sada se veruje da je mrtav.

“Kazna” je sprovedena u gradu Komunaru, u Donjeckoj oblasti, u južnoj Ukrajini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je po kontrolom proruskih pobunjenika. Šokantni video čovekla koga muče ubrzo je postao viralan.

Na snimku se vidi čovek koji moli za život, a vezan je crvenom trakom za drveni stub. Tuku ga električnim kablovima. Batinanje sprovodi militant po imenu Olkon, koji je došao u Komunar iz Novosibirska da bi podržao proruske pobunjenike.

Na snimku se čuje glas koji, između ostalog, kaže:

"Ovo je kazna za dilera drogom."

Čovek koga batinaju ih moli da prestanu.

"Reći ću šta želite! Pozvaću drugog dilera i doći će sa robom!"

Pobunjenik koga zovu Olkon na snimku govori da će momak biti pogubljen kao pas.

Video je postavila zvanična zajednica proruskih pobunjenika na Ruskoj društvenoj mreži VKontakt.

http://www.youtube.com/watch?v=TRC6FwjPZS4

(Pravda)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.