Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jun.2023, 09:31

RAT U UKRAJINI Putin se obratio javnosti zbog pobune Prigožina: Ovo je izdaja i nož u leđa VIDEO

Rat u Ukrajini danas je ušao u 486. dan. Osnivač Vagnera Jevgenij Prigožin optužio je juče ruski vojni vrh da je napao Vagnerov vojni kamp i ubio veliki broj njegovih boraca. Zbog toga su ruske vlasti pokrenule krivični postupak protiv njega, zbog podsticanja na oružanu pobunu. U Moskvi su pojačane mere bezbednosti, a pripadnici Vagnera […] The post RAT U UKRAJINI Putin se obratio javnosti zbog pobune Prigožina: Ovo je izdaja i nož u leđa VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODATLE MOSKVA KONTROLIŠE RAT U UKRAJINI Zašto je važan ruski grad Rostov koji je upravo pao u Prigožinove šake

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Jevgenij Prigožin i njegovi plaćenici iz Vagnera u toku noći su zauzeli Rostov na Donu, nakon čega su u Rusiji uvedene antiterorističke mere. Radi se o gradu od posebnog značaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.