Izvor: Blic, 09.Jun.2023, 15:20

UMESTO "LEOPARDA" GAĐALI TRAKTORE? Rusi objavili snimak uništavanja nemačkih tenkova, sada im se svi smeju: "Ukrajinske ku**e naučile da maskiraju tenkove u žetelice" (VIDEO)

Rusko Ministarstvo odbrane ismejano je na društvenim mrežama nakon što je pre nekoliko dana tvrdilo da je uništilo tenk "leopard 2" koji je u Ukrajinu dopremljen iz Nemačke, uz objavljeni snimak navodnog uništavanja. Ispostavilo se da su helikopteri "ka-52 aligator" pogodili traktore i kombajne na ukrajinskim poljima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Objavljen snimak: Uništeni su VIDEO

Izvor: B92, 09.Jun.2023

Rusija je ove nedelje objavila snimak koji potkrepljuje njenu tvrdnju da je njena vojska digla u vazduh neke od najmoćnijih ukrajinskih tenkova...Međutim, analiza AP-a je pokazala da se zapravo radi o uništenju traktora...Rusko ministarstvo odbrane objavilo je snimak na Telegramu u utorak i saopštilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.