UKRAJINSKI POSLANIK NA SEDNICI U DRESU HRVATSKE: Kompenzovaćemo kaznu Vukojeviću! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRAJINSKI POSLANIK NA SEDNICI U DRESU HRVATSKE: Kompenzovaćemo kaznu Vukojeviću! (FOTO/VIDEO)

Andrej Pavelko, koji je ujedno i prvi čovek Fudbalskog saveza Ukrajine, obećao je da će pružiti pomoć hrvatskom skautu koji je kažnjen zbog toga što je pobedu nad Rusijom u četvrtfinalu Mundijala posvetio Ukrajini Predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine (FSU) Andrej Pavelko, koji je ujedno i poslanik u ukrajinskom parlamentu, danas je na posao došao u dresu Ivana Rakitića. On je tokom sednice stao pred govornicu i podigao šal fudbalske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Hrvatske, kao znak podrške skautu Ognjenu Vukojeviću i fudbaleru Domagoju Vidi, koji su pobedu nad Rusijom na Svetskom prvenstvu u fudbalu posvetili Ukrajini.PROČITAJTE JOŠ: DUPLA KAZNA ZA VUKOJEVIĆA: Posle pakovanja kofera Hrvat "udaren i po džepu" U četvrtfinalnoj utakmici Mundijala reprezentacija Hrvatske je posle boljeg izvođenja penala pobedila Rusiju. “Vatreni” su do kasno u noć slavili plasman u polufinale, a ubrzo se na internetu pojavio snimak na kojem je odbrambeni igrač hrvatske reprezentacije Domagoj Vida uzviknuo „Slava Ukrajini“, a Vukojević dodao: „Ovo je pobeda za Dinamo i Ukrajinu.“ Oba Hrvata su ranije igrala za Dinamo iz Kijeva. Hrvatski fudbalski savez (HNS) suspendovao je Vukojevića od daljeg rada na Svetskom prvenstvu, dok ga je disciplinska komisija FIFA zbog nesportskog ponašanja kaznila sa 15.000 švajcarskih franaka. Vida je prošao nekažnjeno, uz opomenu od strane FIFA.PROČITAJTE JOŠ: NOVI SNIMAK DOMAGOJA VIDE: "Beograd" gori?! Pavelko je najavio da će Fudbalski savez Ukrajine kompenzovati kaznu koju je FIFA izrekla skautu hrvatske reprezentacije. - Ja lično i rukovodstvo Fudbalskog saveza doneli smo odluku da kompenzujemo novčanu kaznu koja je izrečena Ognjenu Vukojeviću i ponuditi mu, sa njegovim iskustvom, posao u Fudbalskom savezu Ukrajine - izjavio je Pavelko u razgovoru sa novinarima. - Zašto Rakitićev dres? On je postigao pobednički gol protiv Rusije, to je simbolično – dodao je potom predsednik FSU.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŠOVINIZAM BEZ GRANICA: Ukrajinski poslanik u dresu Hrvatske! Ujedinjuje ih mržnja prema RUSIJI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018

Zašto Rakitićev dres? On je postigao pobednički gol protiv Rusije, to je simbolično..Andrej Pavelko, koji je ujedno i prvi čovek Fudbalskog saveza Ukrajine, obećao je da će pružiti pomoć hrvatskom skautu koji je kažnjen zbog toga što je pobedu nad Rusijom u četvrtfinalu Mundijala posvetio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.