Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2024, 07:41

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski razmišlja o smeni više vojnih zvaničnika; Moskva: Sprečen teroristički napad na Krimu

Rat u Ukrajini – 713. dan. Ruska vojska napredovala je kod Bahmuta, Avdejevke, i Marjinke, tvrdi Moskva. Četiri osobe stradale su u ruskom udaru na Herson, dok je izvedeno više napada na istoku Ukrajine tokom prethodnog dana. Ruska služba bezbednosti navodi da je sprečila teroristički napad ukrajinskih obaveštajaca protiv zvaničnika sa Kirma. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razmišlja o smeni više vojnih zvaničnika, dok je zamenik Vrhovne rade naveo da je načelnik ukrajinske vojske Valerij Zalužnji prihvatio mesto ambasadora u Velikoj Britaniji.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rat – dan 713: Poraženi su?; Zelenski izdao novo naređenje

Izvor: B92, 06.Feb.2024

Rat u Ukrajini – 713. dan...Ruska vojska napredovala je sedam kilometara bliže Časovom Jaru kod Bahmuta, kao i istočno od Avdejevke, i severozapadno od Marjinke, tvrdi Moskva...Četiri osobe stradale su u ruskom udaru na Herson, dok je Rusija izvela više napada na istoku Ukrajine tokom prethodnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.