Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024, 08:14

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Putin mora da izgubi; Šef Pentagona: Ako Ukrajina ne uspe, NATO će se boriti s Rusijom

Rat u Ukrajini – 738. dan. Volodimir Zelenski je upozorio da svet mora da se brani, a da ruski predsednik mora da izgubi. Vladimir Putin poručuje da Zapad pokušava da uništi Rusiju iznutra i da postoji opasnost od nuklearnog konflikta. Šef Pentagona smatra da će se, ako Ukrajina izgubi, NATO boriti s Rusijom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 738: Sirena se ori Sevastopoljom – Most je blokiran

Izvor: B92, 01.Mar.2024

Rat u Ukrajini – dan 738...Moskva je spremna da prebaci u Kijev posmrtne ostatke ukrajinskih zarobljenika koji su poginuli prilikom obaranja aviona Il-76 u Belgorodskoj oblasti, saopšteno je danas...Francuske vlasti razmatraju slanje specijalnih jedinica u Ukrajinu, piše "Monde", pozivajući se na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.