Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2023, 08:02

UKRAJINSKA KRIZA:Zelenski: Intenzivne borbe u istočnim regionima Donjecka i Harkova; Rusija oborila dve ukrajinske rakete iznad Azovskog mora

Rat u Ukrajini – 641. dan. Ruske protivvazduhoplovne odbrambene snage presrele su 53 ukrajinske bespilotne letelice, kao i dve ukrajinske rakete iznad Azovskog mora, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Jedna osoba je lakše povređena nakon što se ukrajinski dron srušio na stambenu zgradu u ruskom gradu Tuli. Kijev je, sa druge strane, saopštio da je u ruskom granatiranju hersona oštećeno nekoliko civilnih objekata i automobila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.