Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2023, 07:58

UKRAJINSKA KRIZA: Kijev: U napadu u Hersonu ubijeno pet ruskih zvaničnika; NATO: Podrška Ukrajini ostaje nepromenjena;

Rat u Ukrajini – 644. dan. Rusija je tokom noći lansirala 21 bespilotnu letelicu i tri krstareće rakete na Ukrajinu, saopštile su ukrajinske vazduhoplovne snage. Ranije danas, Ministarstvo odbrane saopštilo je da je Crnomorska fregata Ruske Federacije izvršila napad sa četiri krstareće rakete na ukrajinsku vojnu infrastrukturu, dok je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin saopštio da je ruska PVO uništila dron koji su ukrajinske snage lansirale ka ruskoj prestonici. Finsko jačanje granice sa Rusijom moglo bi da izazove tenzije, poručuje Kremlj. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je da Mađarska nikada necće isporučiti oružje Ukrajini.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oboren ukrajinski dron koji je leteo ka Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2023

Snage ruske protivvazdušne odbrane oborile su jutros ukrajinski dron, koji je leteo ka Moskvi, saopštili su gradonačelnik Sergej Sobjanin i rusko Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rat – dan 644: Razorni napadi; Jasna poruka: Kapitulacija

Izvor: B92, 29.Nov.2023

Završio se 644. dan rata u Ukrajini. Crnomorska fregata Ruske Federacije je izvršila napad sa četiri krstareće rakete na ukrajinsku vojnu infrastrukturu...Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin saopštio je da je ruska PVO uništila dron koji su ukrajinske snage lansirale ka ruskoj prestonici...Generalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.