Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2023, 06:41

UKRAJINSKA KRIZA: Bela kuća i Kongres razmatraju da spoje pomoć Ukrajini i Izraelu

Rat u Ukrajini – 593. dan. Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena i glavni kongresmeni aktivno rade na tome da se pomoć Izraelu poveže sa finansiranjem Ukrajine, rekli su zvaničnik administracije i dvojica proukrajinskih kongresmena iz redova republikanaca, preneo je danas "NBC njuz".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 593: Uzbuna u Ukrajini; Rusi "udarili"; Uništena cela baza

Izvor: B92, 10.Okt.2023

Rat u Ukrajini – 593. dan. Na ukrajinskom frontu su nastavljeni raketni napadi...Ruske snage su u granatiranju Hersona i Harkovske oblasti uništile skladišta municije...Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski smenio je starog i imenovao general-majora Anatolija Barhileviča za novog komandanta Snaga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.