Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2023, 07:47

UKRAJINSKA KRIZA Priprema se sastanak Zelenskog i Orbana; Letonske vlasti planiraju da proteraju više od hiljadu Rusa

Rat u Ukrajini – 674. dan. Šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak potvrdio je da Ukrajina i Mađarska rade na pripremi sastanka Volodimira Zelenskog i mađarskog premijera Viktora Orbana u bliskoj budućnosti. Letonske vlasti planiraju da deportuju više od hiljadu Rusa, koji nisu u roku predali dokumente za dobijanje boravišne dozvole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sprema se susret Zelenskog i Orbana

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2023

Šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak i mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto dogovorili su se u telefonskom razgovoru da se prvi put sretnu u januaru a razgovarali su i o sastanku Volodimira Zelenskog i mađarskog premijera Viktora Orbana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.