UEFA kaznila Dinamo: Zatvoren deo tribine protiv Evertona

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Dinamo: Zatvoren deo tribine protiv Evertona

Ukrajinski fudbalski klub Dinamo Kijev će zbog ponašanja svojih navijača morati da zatvori deo tribina na predstojećoj utakmici sa Evertonom u Ligi Evropa.

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Dinamo zbog toga što su se navijači tog kluba sukobili sa obezbeđenjem tokom susreta sa Genganom prethodne nedelje, prenosi Beta.

Klub će takođe morati i da plati 70 hiljada evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
Dinamovi zvaničnici branili su se tvrdeći da su navijači bili isprovocirani tako što su pristalice francuskog kluba pored zastave svoje zemlje istakli i rusku.

Utakmica između Dinama i Evertona igraće se 19. marta u osmini finala Lige Evropa.

(foto: Beta/AP/John Leicester)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOSTRUKI ARŠINI: Dinamo Kijev zbog tuče navijača kažnjen isto kao Partizan zbog zastave?! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015

UEFA je donela presudu Dinamu iz Kijeva zbog upada navijača na teren i tuče sa pristalicama Gengana u meču Lige Evrope i ona je gotovo istovetna kao i ona izrečena Partizanu zbog parole na utakmici protiv Totenhema u istom takmičenju.. . Dinamo će, kao i Partizan, biti kažnjen zatvaranjem jednog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.