Ministri na neformalnoj večeri pred samit OEBS-a u Skoplju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Nov.2023, 22:33

Ministri na neformalnoj večeri pred samit OEBS-a u Skoplju

Ruska agresija na Ukrajinu i pitanja funkcionisanja Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju bile su tema razgovora na neformalnoj večeri ministara vanjskih poslova učesnika 30. Ministarskog savjeta OEBS-a u Skoplju. Večeri, na kojoj je domaćin bio makedonski šef diplomatije i predsjedavajući OEBS-a Bujar Osmani, prisustvovali su ministri vanjskih poslova SAD-a, EU, zemalja članica EU, Velike Britanije, partnerskih zemalja sa Mediterana, Bliskog istoka i Azije. Najavljeno je da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šef bh. diplomatije na sastanku ministara OSCE-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2023, 07:05

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković učestvuje na Ministarskom vijeću OSCE-a koje se održava u Skoplju. On će u ime BiH potpisati zajedničku izjavu o borbi protiv korupcije. Od danas pa do marta 2024. počinje akcija "Četvrtkom izlazim u Zemaljski muzej BiH".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.