U Ukrajini članak o ubistvu Nemcova napisan pre 3 dana/Ukrainskiй saйt opublikoval novostь o smerti Nemcova za 3 dnя do ego ubiйstva

Izvor: 011vodič.com, 28.Feb.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ukrajini članak o ubistvu Nemcova napisan pre 3 dana/Ukrainskiй saйt opublikoval novostь o smerti Nemcova za 3 dnя do ego ubiйstva

U Ukrajini je napisan članak o smrti Borisa Nemcova tri dana pre njegovog ubistva.
Oni koji su pisali članak verovatno ne znaju da Gugl sačuva poslednji datum ažuriranja,to ne znači kada je on objavljen,već datum kada je napisan.
Quelle:
http://www.ivan4.ru/news/politics/novost_o_smerti_nemtsova_poyavilas_za_3_dnya_do_ubiystva/
Novostь o smerti Nemcova poяvilasь za 3 dnя do ubiйstva. 28 Fevralя >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 2015
Ukrainskiй saйt opublikoval novostь o smerti Nemcova za 3 dnя do ego ubiйstva. The post U Ukrajini članak o ubistvu Nemcova napisan pre 3 dana/Ukrainskiй saйt opublikoval novostь o smerti Nemcova za 3 dnя do ego ubiйstva appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.