Tukli Srbe i vikali “ovo je Ukrajina”: Kamiondžije brutalno prebijene na granici

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukli Srbe i vikali “ovo je Ukrajina”: Kamiondžije brutalno prebijene na granici

Grupa srpskih kamiondžije u šoku posle napada ukrajinskih vozača Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko 1 čas po ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije - Đakovo/Halmeu, saznaje Kurir. Pretukli su ih ukrajinski vozači šlepera. Dok su ih udarali vikali su im da je "ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica".Pročitajte još: Obdukcija pokazala zastrašujuć detalj: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nikola na mestu ostao mrtav, nije mu bilo spasa, krvnički ga tukli Grupa pretučenih srpskih vozača jutros se javila Kuriru sa šokantnim vestima objašnjavajući da se ovo dogodilo na granici između dve pomenute zemlje - pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući. - Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško - napisali su vozači u poruci redakciji beogradskog lista dodajući da su povređeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.Pročitajte još: "Tanja je radila botoks pre nekoliko dana, pa ako joj je i naduto lice to je od toga": Gurović se brani, supruga tvrdi da je udarao pesnicama u glavu, svi detalji haosa Oni su još u šoku i neverici s obzirom na to šta im se dogodilo, a poslali su nam i fotografije povreda, kao i slike sa samog graničnog prelaza.Oni već danima čekaju da uđu na teritoriju Rumunije.Na pitanje Kurira, šta je bio povod za napad, vozači kažu da su napadnuti iz čista mira, te da tu stoje i čekaju već danima ne samo naši nego i ruski i beloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.Nikom nije jasno šta se dogodilo i šta bi mogao da bude razlog ovog brutalnog napada s obzirom da Srbija u svim međunarodnim institucijama podržava teritorijalni integritet Ukrajine i Krim smatra njenim integralnim delom.(kurir.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada Srbije u Kijevu će pomoći srpskim prevoznicima

Izvor: RTS, 12.Dec.2019

Ambasada Srbije u Kijevu upoznata je sa slučajem na graničnom prelazu "Đakovo" između Ukrajine i Rumunije gde su se sukobili srpski i ukrajinski prevoznici zbog neadekvatnog tretmana ukrajinskih carinskih organa prema srpskim prevoznicima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.