Treći svetski rat? Da, uskoro, ali ne zbog Ukrajine...

Izvor: B92, 22.Jan.2024, 17:24

"Treći svetski rat? Da, uskoro, ali ne zbog Ukrajine..."

Glavna urednica ruske medijske organizacije pod kontrolom države Raša tudej Margarita Simonjan predviđa da će treći svetski rat izbiti na Bliskom istoku.

Ona takođe predviđa da će to odvratiti pažnju sveta od trenutnog sukoba Rusije i Ukrajine.

Simonjanova je ovo rekla tokom direktnog prenosa na ruskoj državnoj televiziji.

Džulija Dejvis iz Dejli bista podelila je snimak iz emisije Vladimira Solovjova, u kojoj je Simonjanova bila gošća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dala mračna predviđanja.

"Margarita Simonjan je predvidela da će treći svetski rat uskoro početi na Bliskom istoku i izrazila nadu da će to odvratiti Zapad od Rusije", napisala je Džulija Dejvis uz snimak iz emisije.

"U istoj emisiji, voditelj Vladimir Solovjov je ustvrdio da je ’satanski NATO‘ započeo rat kada je napao Rusiju", napisala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.