Izvor: Blic, 22.Jan.2024, 16:42

"BIĆE TREĆEG SVETSKOG RATA SIGURNO" Šokantna izjava Putinove miljenice: "Definitivno će do njega doći, a to je za Rusiju DOBRA VEST!"

Glavna urednica ruske medijske organizacije pod kontrolom države Russia Today (RT) i propagandistkinja Kremlja Margarita Simonjan predviđa je da će Treći svetski rat izbiti na Bliskom istoku i da će to odvratiti svet od tekućeg sukoba Rusije u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Treći svetski rat? Da, uskoro, ali ne zbog Ukrajine..."

Izvor: B92, 22.Jan.2024

Glavna urednica ruske medijske organizacije pod kontrolom države Raša tudej Margarita Simonjan predviđa da će treći svetski rat izbiti na Bliskom istoku...Ona takođe predviđa da će to odvratiti pažnju sveta od trenutnog sukoba Rusije i Ukrajine...Simonjanova je ovo rekla tokom direktnog prenosa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.