TRAMP ČESTITAO RUSIJI I UKRAJINI: Prvi gigantski korak! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP ČESTITAO RUSIJI I UKRAJINI: Prvi gigantski korak! (FOTO)

"Veoma dobra vest"

Predsednik SAD Donald Tramp čestitao je Rusiji i Ukrajini na povratku zatvorenika u okviru sporazuma Moskve i Kremlja, nazvavši to "verovatno prvim gigantskim korakom prema miru".

Rusija i Ukrajina su krajem leta počele da rade na pitanju istovremenog oslobađanja osuđenika i zatvorenika. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je tokom nedavno održanog Istočnog ekonomskog foruma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će to pitanje biti uskoro rešeno. U okviru tog procesa zatvorenici su 7. septembra oslobođeni i vratili su se u Ukrajinu i u Rusiju.

- Rusija i Ukrajina su upravo razmenile veliki broj zatvorenika. Veoma dobra vest, možda i prvi gigantski korak ka miru. Čestitam obema zemljama! - napisao je Tramp na svom profilu na Tviteru.

Russia and Ukraine just swapped large numbers of prisoners. Very good news, perhaps a first giant step to peace. Congratulations to both countries!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 07. септембар 2019.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.