Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2023, 18:54

Sveštenici u istorijskom kijevskom samostanu odolijevaju deložaciji (FOTO)

KIJEV - Sveštenici Ukrajinske pravoslavne crkve (UOC) kojima je 30. marta naređeno da napuste Kijevsko-pečersku lavru u glavnom gradu Ukrajine oglušili su se o naredbu o deložaciji, odolijevaju situaciji i odbijaju službenike Ministarstva kulture i novinare pustiti u istorijski pravoslavni hrišćanski hram/samostan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sveštenici u istorijskom kijevskom manastiru odolijevaju deložaciji (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2023

KIJEV - Sveštenici Ukrajinske pravoslavne crkve (UOC) kojima je 30. marta naređeno da napuste Kijevsko-pečersku lavru u glavnom gradu Ukrajine oglušili su se o naredbu o deložaciji, odolijevaju situaciji i odbijaju službenike Ministarstva kulture i novinare pustiti u istorijski pravoslavni ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.