Stoned Jesus, Greenleaf i Umor otvaraju novu sezonu Good Vibrationsa

Izvor: BalkanRock.com, 22.Avg.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoned Jesus, Greenleaf i Umor otvaraju novu sezonu Good Vibrationsa

Ukrajinski se rockeri Stoned Jesus nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta vraćaju u naše prostore i 16. rujna otvorit će 4. sezonu Good Vibrations programa u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Međutim, na ovogodišnjem koncertu moći će se čuti i nove stvari budući da je u veljači izdan njihov treći studijski album pod nazivom “The Harvest” koji na momente podsjeća na neke druge stoner favorite, poput bendova Clutch, Red >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Fang i Mastodon.

Kao predgrupa nastupaju sve poznatiji švedski stoneri Greenleaf koji su krenuli kao sporedni projekt članova bendova Dozer i Truckfighters, ali danas su sve samo ne to. Njihov posljednji album “Trails & Passes” dobio je među publikom samo pohvale i zasad vrijedi kao album njihove karijere.

Hrvatsku stoner scenu predstavlja zagrebački bend Umor koji iza sebe već ima nekoliko turneja, uključujući i gostovanje na jednom od prethodnih Good Vibrationsa, kao i dva studijska albuma od kojih je svježiji, “Held Us Silent For A Moment”, izdan prošle godine.

Nakon koncerta, doom/stoner atmosferu održavat će DJ Kneža, a zainteresirani svoje ulaznice za ovaj event mogu kupiti u pretprodaji za 40kn.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.