Srpski futsaleri peti na Univerzijadi u Koimbri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski futsaleri peti na Univerzijadi u Koimbri

Srpski futsaleri, studenti Univerziteta u Beogradu, osvojili su peto mesto na Igrama u Koimbri, pošto su danas u borbi za plasman ubedljivo savladali kolege iz Ukrajine 8:1.

Nakon "nesrećnog" poraza u četvrtfinalu protiv Španaca iz Malage 1:0, plasman na petu poziciju, uprkos izostanku medalje, je uspeh imajući u vidu da je ekipa u Portugaliju stigla praktično bez priprema.

"Nesrećni žreb je sprečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovu ekipu da se bori u finalu za zlato. Prošli smo kroz Golgotu u pripremama u kojim se izabrani rektor Univerziteta u Beogradu, prof. Ivanka Popović, više trudila da studenti ne otputuju na takmičenje, ne uplaćujući ni jedan dinar, čak ni za termine za treninge", izjavio je selektor profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić.

Prema njegovim rečima, sport Univerziteta u Beogradu je u velikoj krizi zahvaljujući sukobima enormne sujete i želje za prevlašću i ko god nadalje bude vodio futsal reprezentaciju moraće da se suoči i nastavi da bori protiv malicioznosti i licemerja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski futsaleri peti na Univerzijadi u Koimbri

Izvor: B92, 28.Jul.2018

Srpski futsaleri, studenti Univerziteta u Beogradu, osvojili su peto mesto na Igrama u Koimbri, pošto su u ubedljivo savladali kolege iz Ukrajine 8:1...Nakon "nesrećnog" poraza u četvrtfinalu protiv Španaca iz Malage 1:0, plasman na petu poziciju, uprkos izostanku medalje, je uspeh imajući u vidu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.