Španci spremni za EURO, lako protiv Južne Koreje

Izvor: Blic, 30.Maj.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci spremni za EURO, lako protiv Južne Koreje

Fudbalska reprezentacija Španije bez problema je izašla na kraj sa selekcijom Južne Koreje (4:1) u prijateljskom meču u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo. Strelci za "furiju" bili su Tores, Ćabi Alonso, Kazorla i Negredo, dok je počasni pogodak za Koreju delo Kima.

Aktuelni evropski i svetski prvaci su u Bernu pokazali da su spremni da odbranu krune Startog kontinenta.

Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Visente del Boske je malo promešao karte i odmarao adute na sredini poput Ćavija i Inijeste, a igrali su pojedinci koji neće putovati u Ukrajinu i Poljsku, kao što je Roberto Soldado.

Sve to nije se odrazilo na izdanje Španaca, koji su ubedljivom igrom savladali Južnu Koreju. Mreža rivala načeta je već u 12. minutu a u glavim ulogama bio je tandem Čelsija Mata - Tores. Prvi je odlično centrirao a drugi glavom smestio loptu u mrežu.

Pred kraj poluvremena Koreja je uspela da izjednači sjajnim golom Kim Do-Hona, ali su u nastavku morali da potpišu kapitulaciju.

U razmaku od četiri minuta bilo je već 3:1 za "furiju" - prvo je Ćabi Alonso bio neumoljiv sa bele tačke, da bi Santi Kazorla u 55. minutu lukavo izveo slobodan udarac i poslao loptu ispod živog zida u donji desni ugao.

Konačnih 4:1 postavio je Alvaro Negredo na asistenciju Soldada i postigao svoj šesti gol na devet mečeva u dresu Španije, pa je ono što se znalo - da se ne zna odakle preti veća opasnost kada igrate proitv "furije" - samo opet dobilo potvrdu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija ubedljiva protiv Južne Koreje

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012

Reprezentacija Španije ubedljivo je savladala Južnu Koreju sa 4:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Bernu.. Azijska reprezentacija se dobro držala u prvom poluvremenu, ali je u nastavku meča evropski i svetski šampion pokazao sav svoj kvalitet.. Furija je povela u 11. minutu preko Fernanda Toresa,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Španski starteri 1:1, a "otpisani" 3:0

Izvor: Mondo, 31.Maj.2012, 00:06

U pobedi nad Južnom Korejom od 4:1, bolje su igrali igrači koje je selektor Španije Visente Del Boske otpisao iz konkurencije za EURO, nego oni koji će tamo putovati..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.