Slucki: Odlazeća Vlast u Ukrajini samo želi što više da naškodi sopstvenoj zemlji

Izvor: Vostok.rs, 16.Maj.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slucki: Odlazeća Vlast u Ukrajini samo želi što više da naškodi sopstvenoj zemlji

Šef komiteta za međunarodne poslove Državne dume Rusije Leonid Slucki izjavio je da nove ukrajinske sankcije neće naneti ozbiljniju štetu ruskoj ekonomiji.
„Sumnjam da će ove sankcije naneti ozbiljniju štetu. Vlast koja odlazi samo želi što više da naškodi sopstvenoj zemlji“, rekao je Slucki. Slucki je ocenio da je Kijev sam isprovocirao sve sankcije koje je Rusija do sada uvela protiv Ukrajine. „Paradoksalno je što je Moskva i dalje glavni trgovinski partner Kijevu. Upravo stoga je oporavak bilateralnih odnosa pre svega važan za Kijev i celokupan narod Ukrajine“, dodao je. Slucki je rekao i da se nada da će novoizabrani predsednik Vladimir Zelenski to shvatiti. Podsetimo, Ukrajinska Vlada je proširila spisak zabranjenih proizvoda iz Rusije za uvoz, a među njima su se našli i poljoprivredni proizvodi, đubrivo, ali i transport. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.