Saliven: Bajden trenutno ne namerava da ide u Kijev

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2022, 20:18

Saliven: Bajden trenutno ne namerava da ide u Kijev

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven izjavio je danas da predsednik SAD Džozef Bajden ne planira da putuje u Kijev.

Tokom pojavljivanja u programu američke mreže En-Bi-Si, Saliven je upitan da li će Bajden putovati nakon što je britanski premijer Boris Džonson iznenada posetio Kijev ovog vikenda.

Kao odgovor na to pitanje, Saliven je rekao da "Bajden trenutno nema nikakve planove da putuje u Kijev".

"Ali mogu da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažem da Bajden svaki dan sedi u Ovalnom kabinetu i u Situacionoj sobi, da organizuje i kooridiniše sa svetom isporuku oružja. Čuli ste ukrajinskog ministra spoljnih poslova. Niko nije dao više od SAD. Amerika je centar svih napora da se isporuči oružje od drugih zemalja", dodao je Saliven.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bajden trenutno nema nikakve planove"

Izvor: B92, 10.Apr.2022

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven izjavio je danas da predsednik SAD Džozef Bajden ne planira da putuje u Kijev...Tokom pojavljivanja u programu američke mreže En-Bi-Si, Saliven je upitan da li će Bajden putovati nakon što je britanski premijer Boris Džonson iznenada posetio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.