SVET SE NALAZI NA IVICI AMBISA! Rusija bi mogla da pogodi ukrajinska nuklearna postrojenja AKO... Medvedev uputio nikad OŠTRIJU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 20:48

SVET SE NALAZI NA IVICI AMBISA! "Rusija bi mogla da pogodi ukrajinska nuklearna postrojenja AKO..." Medvedev uputio nikad OŠTRIJU poruku

Ukrajinske trupe pokušale su da izvedu raketni napad na nuklearnu elektranu Smolensk.

Rusija bi mogla da pogodi ukrajinska nuklearna postrojenja u istočnoj Evropi ukoliko se potvrdi informacija o pokušaju napada na Smolensku nuklearnu elektranu NATO projektilima, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.

- Ukoliko se potvrdi da je bilo pokušaja napada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nuklearnu elektranu Smolensk Desnogorsk raketama NATO-a, biće neophodno razmotriti scenario istovremenog udara Rusije na nuklearne elektrane u južnoj Ukrajini, Rovno i Hmeljnicki, kao i ukrajinska nuklearna postrojenja u istočnoj Evropi - napisao je Medvedev na Telegramu.

Prema objavama na nekoliko Telegram kanala ranije danas, ukrajinske trupe pokušale su da izvedu raketni napad na nuklearnu elektranu Smolensk.

Nuklearna elektrana nalazi se tri kilometra od grada Desnogorska u Smolenskoj oblasti i oko 150 kilometara od grada Smolenska.

Nuklearna elektrana je na svom Telegram kanalu saopštila da njena dva bloka rade normalno, dok je treći u planiranom remontu, preneo je TASS.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Medvedev: Rusija bi mogla da pogodi ukrajinska nuklearna postrojenja

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2023

Rusija bi mogla da pogodi ukrajinska nuklearna postrojenja u istočnoj Evropi ukoliko se potvrdi informacija o pokušaju napada na Smolensku nuklearnu elektranu NATO projektilima, izjavio je danas zamjenik predsjednika Savjeta za bezbjednost Rusije Dmitrij Medvedev.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.