ŠTA PUTIN ZAPRAVO ŽELI U UKRAJINI? Zašto mu je za oko zapela baš ona i kako je uopšte došlo do ove krize?

Izvor: Kurir, 13.Feb.2022, 11:33

ŠTA PUTIN ZAPRAVO ŽELI U UKRAJINI? Zašto mu je za oko zapela baš ona i kako je uopšte došlo do ove krize?

Napetost na granici između Ukrajine i Rusije i potencijalni ratni sukob već je mesecima, ako zanemarimo pandemiju, svetska tema broj jedan. U moru informacija i dezinformacija kojima nas svakodnevno zasipaju zapadni i ruski mediji, mnogi su već zaboravili koje su to okolnosti koje su dovele do aktualne krize.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ŠTA PUTIN ZAPRAVO ŽELI U UKRAJINI? Kako je uopšte došlo do ove krize, pretnje i invazije od strane Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022

Simon Tidal iz Gardijana pokušao je da da odgovore na pet ključnih pitanja koja barem malo rasvjetljavaju krizu koja bi mogla da dovede do međunarodnog sukoba...Napetost na granici između Ukrajine i Rusije i potencijalni ratni sukob već je mesecima, ako zanemarimo pandemiju, svetska tema broj jedan....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.