ŠPANIJA POD OPSADOM! Otkrivena TREĆA BOMBA za dva dana, evo gde su poslate

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 15:48

ŠPANIJA POD OPSADOM! Otkrivena TREĆA BOMBA za dva dana, evo gde su poslate

Treća eksplozivna naprava u dva dana skrivena u paketu poslata je u bazu španskog ratnog vazduhoplovstva u Torrejonu De Ardozu u blizini Madrida, glavnog grada Španije.

Juče su, podsetimo, otkrivena dva pisma-bombe u toj zemlji.

Jedno je poslato u ukrajinsku ambasadu u Madridu, a drugo je poslato firmi koja proizvodi oružje na severu zemlje, objavila je španska policija. Prva bomba je eksplodirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nanela lakše povrede službeniku ambasade.

Kasno sinoć policija je potvrdila da ispituje moguću vezu između dva pisma-bombe poslana ukrajinskom ambasadoru u Madridu i španskoj firmi za proizvodnju oružja koja proizvodi raketne bacače i donira ih Kijevu.

Nakon incidenta u ambasadi, Kijev naredio pojačane mere sigurnosti u svim svojim predstavništvima u inostranstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.