Ambasada Ukrajine u Madridu primila krvavi paket, policija ogradila oblast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022, 17:01

Ambasada Ukrajine u Madridu primila "krvavi paket", policija ogradila oblast

Španska policija ogradila je oblast oko ukrajinske ambasade u Madridu nakon što je primila novi "krvavi paket", sličan onima koji su poslati drugim ambasadama, saopštilo je danas ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova.

Ovo se dogodilo pošto je pre nekoliko dana niz od šest pisama-bombi upućen zvaničnicima i instiitucijama u Španiji uključujući i ambasadu SAD, kancelariju španskog premijera Pedra Sančeza, ministarstvo odbrane, proizvođača oružja, vazdušnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bazu i evropski satelitski centar.

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je nekoliko ambasada zemlje u inostranstvu primilo pakete u kojima su bile životinjske oči.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDAN UDAR NA UKRAJINSKU AMBASADU: Primili "krvavi paket", policija blokirala pola grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022

Vandredno stanje u Madridu..Španska policija ogradila je oblast oko ukrajinske ambasade u Madridu nakon što je primila novi "krvavi paket", sličan onima koji su poslati drugim ambasadama, saopštilo je danas ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova. ..Ovo se dogodilo pošto je pre nekoliko dana niz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uzbuna, primljen "krvavi paket"; odmah su reagovali

Izvor: B92, 02.Dec.2022

Španska policija ogradila je oblast oko ukrajinske ambasade u Madridu nakon što je primila novi "krvavi paket", saopštilo je ukrajinsko ministarstvo...Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova takođe je saopštilo da je paket sličan onima koji su poslati drugim ambasadama...Ovo se dogodilo pošto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.