Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2023, 09:03

SAD spremaju novi paket pomoći Ukrajini, detalji sledeće nedelje

Očekuje se da će administracija predsednika SAD DŽozefa Bajdena sledeće nedelje objaviti novi paket pomoći u naoružanju za Ukrajinu, čime Pentagon nastavlja da troši sredstva otkrivena zbog greške u proračunu od više milijardi dolara, saopštili su američki zvaničnici, prenosi Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RT: SAD spremaju da proglase preuzimanje Nigera državnim udarom — Si-En-En

Izvor: Vostok.rs, 07.Okt.2023

 . Administracija američkog predsednika Džoa Bajdena navodno se sprema da zvanično proglasi vojno preuzimanje vlade Nigera u julu državnim udarom, pravnim korakom koji će ograničiti sposobnost Vašingtona da sarađuje sa zapadnoafričkom nacijom u antiterorističkim operacijama u regionu.. Američki...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.