Rusi u opasnosti: Stiže osveta

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 12:24

Rusi u opasnosti: Stiže osveta

Zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Aleksij Kuleba pozvao je Ukrajinu da se osveti za sve one koji su pogođeni ruskim udarima.

Kuleba je naveo da je do sada poznato da su u napadu na Krivi Rog povređene 43 osobe.

"Krivi Rog. Dve rakete su pale na centar grada, 43 povređene, četiri mrtve – žena i dete izvučeni ispod ruševina. Na licu mesta rade sve neophodne službe, lokalne i regionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti. Operativni štab pomoći je raspoređen. Svakog dana ukrajinski gradovi su pod vatrom ruskih terorista. Sumi, Zaporožje, Dnjepar, Harkov. To je samo poslednjih nekoliko dana", rekao je on preko Telegrama.

"Danas i u Hersonu – jedan mrtav, četvoro povređenih. Zaposleni u komunalnom preduzeću, koji su u to vreme čistili grad, napadnuti su od neprijatelja. Svi dobijaju pomoć. Neprijatelj pogađa naselja i gradove. Ovo je teror zbog očaja i poraza Ruske Federacije na frontu. Ovo je teror za zastrašivanje i slamanje Ukrajinaca. Hajde da se osvetimo svima. Radimo i spasavamo svoj narod", naveo je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.