Real izbegao poraz od Briža, Šahtjor slavio u Milanu

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real izbegao poraz od Briža, Šahtjor slavio u Milanu

Madridski Real uspeo je da ostane neporažen u duelu sa Brižom na "Santijago Bernabeu" (2:2), dok je ukrajinski Šahtjor naneo Atalanti i drugi poraz u Ligi šampiona (1:2).
Emanuel Denis je postigao oba gola za Belgijance u prvom delu utakmice u Španiji. Mladi Nigerijac bio je precizan u 9. i 39. minutu.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Serhio Ramos je postigao gol i u desetoj uzastopnoj sezoni u Ligi šampiona, da bi u samom finišu meča lepim golom Kazemiro spasao Real od poraza.
U drugom meču odigranom u terminu od 19 časova ekipa Šahtjora pobedila je Atalantu u Milanu rezultatom 2:1.
Duvan Zapata je postigao gol za domaćina, ali su potom golove postigli Žunior Morais i Manor Solomon, koji je precizan bio u 95. minutu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Halo, da zakažem tetoviranje, daću gol Real Madridu"

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 10:07

Emanuel Denis bio impresioniran pre meča, ali na kraju, imaće verovatno najbolju uspomenu u karijeri...Sjajni Nigerijac Emanuel Denis je bio impresioniran pre meča kada je izašao na "Bernabeu"..."Koliko prima ovo čudo? Oko osamdeset hiljada, pa to je Real. Većina i ne sanja da će jednom igrati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.