Halo, da zakažem tetoviranje, daću gol Real Madridu

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Halo, da zakažem tetoviranje, daću gol Real Madridu"

Emanuel Denis bio impresioniran pre meča, ali na kraju, imaće verovatno najbolju uspomenu u karijeri.

Sjajni Nigerijac Emanuel Denis je bio impresioniran pre meča kada je izašao na "Bernabeu".

"Koliko prima ovo čudo? Oko osamdeset hiljada, pa to je Real. Većina i ne sanja da će jednom igrati ovde", kaže Nigerijac, klub je objavio snimak na svom "Youtube" kanalu.

"Ako dam gol istetoviraću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se, samo da zakažem", dodao je napadač Briža.

Rečeno-učinjeno, dao je dva gola u prvom poluvremenu, Briž ipak nije pobedio, ali i bod je veliki uspeh, ostali su neporaženi u prva dva kola i sada su drugi na tabeli, imaju bod više od Galatasaraja i neprikosnovenih PSŽ.

Ako ovako nastavi Nigerijac će imati priliku da upozna još neke velike stadione Evrope, rano je stigao u Ukrajinu u ekipu Zorje, dve godine je u Brižu, ima samo 21 godinu i sigurno je skrenuo pažnju na sve.

Ovu sezonu je počeo sjajno, 12 mečeva, 5 golova...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.