RUSKI DRON PAO NA OBALU  DUNAVA: Ostao ogroman krater u zemlji, regaovalo i MINISTARSTVO ODBRANE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 16:11

RUSKI DRON PAO NA OBALU DUNAVA: Ostao ogroman krater u zemlji, regaovalo i MINISTARSTVO ODBRANE (FOTO)

Verovatno je došlo i do eksplozije posle pada.

Rumunsko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je otkriven krater koji su napravili dronovi u blizini granice sa Ukrajinom nakon ruskih napada na ukrajinsku lučku infrastrukturu.

BREAKING:

Romania's Defense Ministry announces that another Russian drone struck its territory last night.

Russian drones were striking targets >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in the Ukrainian city of Izmail, but one drone made it across the Danube and struck Plauru, Romania.

Romania is a NATO member state pic.twitter.com/DpnsQn88gJ

— Visegrád 24 (@visegrad24) October 12, 2023

Naveli su da je došlo do "moguće eksplozije pri udaru", te da su preduzete mere za obezbeđenje tog područja i da će rumunske snage nastaviti da nadgledaju vazdušni prostor, prenose agencije.

- Rumunsko Ministarstvo odbrane je objavilo da je drugi ruski dron pogodio njihovu teritoriju prošle noći - objavljeno je na platformi "X" (Tviter).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.