RUSKA INVAZIJA NA UKRAJINU MOGLA BI DA POČNE BILO KADA Oglasila se Bela Kuća zbog situacije u Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 23:40

"RUSKA INVAZIJA NA UKRAJINU MOGLA BI DA POČNE BILO KADA" Oglasila se Bela Kuća zbog situacije u Evropi

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je ranije danas da je čuo da bi sreda mogla biti dan ruskog napada, navodeći da će zbog toga taj dan proglasiti danom ukrajinskog nacionalnog jedinstva.

Ruska invazija na Ukrajinu ''mogla bi da počne u bilo kom trenutku, uključujući i ove nedelje'', saopštila je danas Bela kuća i ponovila da put diplomatiji ostaje otvoren za rešavanje sukoba.

Zamenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sekretara za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer rekla je novinarima da SAD nemaju iluzija u vezi sa situacijom na terenu sa desetinama hiljada ruskih vojnika nagomilanih duž granice sa Ukrajinom.

- Kažu nam da će 16. februar biti dan napada. Učinićemo to danom jedinstva - rekao je Zelenski u obraćanju naciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bijela kuća: Ruska invazija na Ukrajinu mogla bi da počne bilo kada

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2022, 00:05

VAŠINGTON - Ruska invazija na Ukrajinu "mogla bi da počne u bilo kom trenutku, uključujući i ove nedjelje", saopštila je danas Bijela kuća i ponovila da put diplomatiji ostaje otvoren za rješavanje sukoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.