RUSI DOLAZE? Eksperti nervozni nakon što su satelitski snimci otkrili da su se ruske trupe opasno približile ukrajinskoj granici

Izvor: Kurir, 07.Feb.2022, 14:31

RUSI DOLAZE? Eksperti nervozni nakon što su satelitski snimci otkrili da su se ruske trupe opasno približile ukrajinskoj granici

Novi satelitski snimci koje je dobio CNN pokazuju da je velika baza u kojoj su se nalazili ruski tenkovi, artiljerija i municija u blizini ukrajinske granice u velikoj meri ispražnjena, a oprema je očigledno premeštena mnogo bliže granici poslednjih dana.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Satelitski snimci pokazali približavanje ruskih trupa granici s Ukrajinom

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2022

VAŠINGTON - Novi satelitski snimci koje je dobio CNN pokazuju da je velika baza u kojoj su se nalazili ruski tenkovi, artiljerija i municija u blizini ukrajinske granice u velikoj mjeri ispražnjena, a oprema je, kako se navodi, premještena mnogo bliže granici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.