Izvor: RuskaRec.ru, 08.Avg.2017, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTL odbila molbu ukrajinskog ambasadora da sankcioniše pevača „Skutera"

Ambasador Ukrajine u Nemačkoj Andrej Meljnikov tražio je da nemačka televizija RTL u čijoj emisiji učestvuje frontmen grupe Skuter Ejč Pi Bakster preduzme mere protiv ovog muzičara koji je „zlonamerno kršio zakone druge zemlje", zbog njegovog nastupa na Krimu.
„Izbor lokacije na kojoj će muzičar Ejč Pi Bakster nastupiti kao i organizacija njegovih koncerata u isključivoj su nadležnosti ovog umetnika i njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << menadžera. Mi tim povodom ne dajemo nikakve komentare", odgovorila je medijska grupa RTL ukrajinskom ambasadoru. 
Meljnikov je dan ranije od organizatora muzičkog takmičenja „Nemačka traži superzvezdu" zahtevao da pevaču grupe Skuter Ejč Pi Baksteru zabrani da učestvuje u nemačkom Idolu kao član žirija.
Grupa „Skuter" je u petak nastupila na festivalu #ZBFest na Krimu, zbog čega je Ukrajina pokrenula krivični postupak protiv njenih članova, zapretivši muzičarima zatvorom u trajanju do osam godina. Tokom nastupa u Balaklavi Bakster je zahvalio žiteljima poluostrva na gostoprimstvu i obećao da će ponovo doći, prenosi portal Vzglяd.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.