Putin stigao u Sevastopolj, u Marijupolju osam mrtvih, ubijen bračni par na granici Rusije i Ukrajine

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin stigao u Sevastopolj, u Marijupolju osam mrtvih, ubijen bračni par na granici Rusije i Ukrajine

U sukobima između ukrajinskih i proruskih snaga u centru Marijupolja na istoku Ukrajine poginulo je najmanje osam pripadnika proruskih snaga, dok je više ljudi povređeno, javila je Interfaks Ukrajina.Ukrajinska novinska agnecija navodi da policija pokušava da povrati kontorolu nad zgradom u kojoj se nalazi sedište Ministarstva unutrašnjih poslova, koju su prethodno zauzele proruske snage, preneo je Rojters.Predsednik Rusije, Vladimir Putin, je danas stigao na Krim što je izazvalo burne rekacije Bele Kuće i NATO-a. Bračni par je ubijen na granici između Ukrajine i Rusije, a njihova ćerka je teško ranjena kada su pokušali da napuste Ukrajinu.Pratite situaciju u Ukrajini sa nama iz časa u čas...Ruski ambasador u Crnoj Gori: Sankcije Rusiji nisu u redu Devenport: Želimo da Srbija podrži stav EU o Ukrajini Dopremanje sirovina iz Ukrajine zaustavilo Železaru
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro mrtvih u okršaju proruske Samoodbrane i "Desnog sektora" u Slavjansku

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2014

U napadu na kontrolni punkt u gradu Slavjansku na istoku Ukrajine sinoć je ubijeno šest osoba, javio je danas Glas Rusije.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.