Pušilin: Uskoro slobodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2022, 10:22

Pušilin: Uskoro slobodni

Šef samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR), oblasti u istočnoj Ukrajini, Denis Pušilin izjavio je da će vojna operacija uskoro biti završena i da će gradovi Donbasa "uskoro biti oslobođeni".

Kako javlja Sputnjik, on je poručio stanovnicima DNR u gradovima koji su pod kontrolom ukrajinske vojske da njima ništa ne preti i pozvao je da ostanu smireni.

Istovremeno, predstavnik Narodne milicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << DNR Eduard Basurin tvrdi da ukrajinske snage snose gubitke i zatražio da se otvore humanitarni koridori kako bi im bila pružena pomoć.

On je rekao da ukrajinska vojska nije položila oružje, da pripadnika oružanih snaga ima dosta, da je situacija komplikovana, kao i da jedinice nacionalnog bataljona "Azov" trenutno blokiraju grad Mariupolj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.