Izvor: RTS, 21.Sep.2022, 20:15

Protest ruskih građana u Beogradu zbog rata i mobilizacije

Neformalna grupa građana "Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata" održala na Trgu republike protest protiv rata u Ukrajini i mobilizaciji koja je proglašena u Rusiji.
Na Trgu Republike se okupili su se građani na protestu koji je organizovala neformalna grupa "Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi protiv rata".

Oni su potom od Trga Republike prošetali do hotela " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Moskva" na Terazijama, uzvikujući "ratu ne".
Ruski predsednik Vladimir Putin je potpisao ukaz o delimičnoj mobilizaciji u Ruskoj Federaciji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NERVNI SLOM UŽIVO Simpatizerka Putina večeras u Beogradu upala na skup protiv mobilizacije u Rusiji. Usledio je ŠOKANTAN ISPAD

Izvor: Blic, 21.Sep.2022

Neformalna grupa građana "Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata" održala na Trgu republike protest protiv rata u Ukrajini i mobilizacije koja je proglašena u Rusiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.