Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2022, 17:39

„Postavilii smo 22 bombe na 9 lokacija u Novom Sadu. Vreme je da dobijete svoje“

Za sada nepoznati počinioci poslali su danas preteći mejl na nekoliko različitih adresa, između ostalih i na redakciju „Blica“, navodeći kako su u Novom Sadu navodno postavljene bombe na devet lokacija. U pretećem mejlu se navodi da je „vreme malo da i Novi Sad, kao epicentar toksične pro-zapadne fašističke misli, centar drugosrbijanstva, dobije svoje za to kako se ophodi i kako utiče na poziciju Srbije u oslobodilačkom ratu potlačenih ruskih manjina u istočnoj Ukrajini“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> – Isto kao što se ni u velikom Otadžbinskom Ratu, vi Vojvođani, koji i sami ističete da niste „klasicni“ sloveni nego ste deo Mitteleurope ili kog kur**… tako ste uvek i bili blagonakloni prema SS-ovcima, Homvedima. Ustašama… kao što ste i sada prema Ukrajinskim naci Banderistima. Postavili smo bombe, C4 plastični ekploziv, sa čeličnom navlakom, koja se prilikom eksplozije razleti. Ne koristimo gsm za aktivaciju, tempirane su sa tajmerom, za danas kasno popodne, tačno vreme vam nećemo reći – piše u jezivoj pretećoj poruci koja je stigla sa adrese u potpisu „Vojska Strelkova i Limonova“.
– Isto kao što se ni u velikom Otadžbinskom Ratu, vi Vojvođani, koji i sami ističete da niste „klasicni“ sloveni nego ste deo Mitteleurope ili kog kur**… tako ste uvek i bili blagonakloni prema SS-ovcima, Homvedima. Ustašama… kao što ste i sada prema Ukrajinskim naci Banderistima. Postavili smo bombe, C4 plastični ekploziv, sa čeličnom navlakom, koja se prilikom eksplozije razleti. Ne koristimo gsm za aktivaciju, tempirane su sa tajmerom, za danas kasno popodne, tačno vreme vam nećemo reći – piše u jezivoj pretećoj poruci koja je stigla sa adrese u potpisu „Vojska Strelkova i Limonova“.
Uz upućene pretnje, navedene su i precizne lokacije gde su navodno postavljene bombe:
JKP Parking Servis Novi Sad na adresi Filipa Višnjića 47 ( 2 bombe )
Stambena Zgrada na adresi Filipa Višnjića 17a (3 bombe, jedna u stanu broj 10, druge dve na javnom delu zgrade)
Kompjuterska igraonica Playground na adresi Kosovska 1 ( 1 bomba )
Centralna Železnička stanica ( 6 bombi )
Policijska Stanica na Bulevaru Kralja Petra 11 ( 3 bombe )
Policijska Stanica na adresi Pavla Papa 46 ( 2 bombe )
Policijska Stanica na adresi Rumenacka 159 ( 2 bombe )
Kladionica PlanetWin365 na Bulevaru Oslobođenja 75 ( 2 Bombe )
Kladionica Mozzart Bulevar oslobođenja 47 ( 1 bomba )
– Smrt Natu, Smrt EU, Smrt Fašistima – piše u potpisu poruke koja je stigla sa adrese autora koji se predstavio kao „Vojska Strelkova i Limonova“.
Izvor: Blic

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.