Posade oklopnih transportera u Kramatorsku prelaze na stranu narodne milicije

Izvor: Vostok.rs, 16.Apr.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posade oklopnih transportera u Kramatorsku prelaze na stranu narodne milicije

16.04.2014. -

Posade šest oklopnih transportera, koje su kijevske vlasti uputile u Kramatorsk, prešle su na stranu narodne milicije, javili su očevici.

„Grupa žena ih je opkolila, rekli smo im da smo mirni građani koji se jednostavno bore za svoja prava. Ovde nema teroristga. Oni neće pucati u nas. Na glavni transporter isturena je ruska zastava, a zajedno sa našom milicijom otišli su u pravcu Slavjanska“, rekao je očevidac.

Demonstracije pristalica federalizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << održavaju se na jugoistoku Ukrajine od marta. Ukrajinske vlasti objavile su početak opsežne specijalne operacije uz učešće vojske.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Posade ukrajinskih oklopnih transportera na strani proruskih demonstranata

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

Posade šest oklopnih transportera ukrajinske vojske, koji su poslati u istočni grad Kramatorsk, prešle su na stranu proruskih demonstranata, prenela je danas agencija RIA "Novosti". ..Neke posade su promenile zastavu i prešle na stranu demonstranata..Očevici su rekli da su razgovarali sa posadama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.