Porošenko od Trampa tražio protivljenje ruskoj agresiji

Izvor: B92, 16.Nov.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko od Trampa tražio protivljenje "ruskoj agresiji"

Kijev -- Ukrajinski predsednik Petro Porošenko razgovarao je telefonom sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Porošenko je ukazao na neophodnost "odlučne podrške" Vašingtona Kijevu u, kako je rekao, suprotstavljanju "ruskoj agresiji".

Kako se navodi u saopštenju kancelarije ukrajinskog predsednika, Tramp i Porošenko saglasili su se da održe bilateralni sastanak.

U saopštenju se, međutim, ne precizira kada bi sastanak mogao da se održi, navodi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poroššenko od Trampa zatražio podršku protiv "ruske agresije"

Izvor: Blic, 16.Nov.2016

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko razgovarao je telefonom sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom i ukazao na neophodnost "odlučne podrške" Vašingtona Kijevu u, kako je rekao, suprotstavljanju "ruskoj agresiji"...Kako se navodi u saopštenju kancelarije ukrajinskog predsednika, Tramp...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.