Porošenko: Neophodno je povećati misiju OEBS u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 11.Sep.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko: Neophodno je povećati misiju OEBS u Ukrajini

11.09.2014. -

Petar Porošenko se u telefonskom razgovoru sa generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom založio za povećanje posmatračke misije OEBS u Ukrajini.

On je, takođe, istakao važnost realizacije svih odredaba minskog Protokola za mirovno rešavanje.

Porošenko se zahvalio generalnom sekretaru UN na podršci i istakao važnost realizacije svih 12 odredaba Protokola za mirovno rešavanje, koji je potpisan u Minsku 05. septembra.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Mikhail Palinchak    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

MSP RF: Istraga pada Boinga se namerno odlaže

Izvor: Vostok.rs, 12.Sep.2014, 10:46

12.09.2014. -..Međunarodna komisija pod pritiskom Zapada odugovlači istragu pada malezijskog Boinga u Ukrajini, izjavio je zvanični predstavnik MSP RF Aleksandar Lukaševič...„Ističemo važnost potrebe da regularno pozivamo međunarodne partnere da je neophodno da se sprovode nezavisna istraga...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.