Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 21:11

"Pogodite ko se vraća, gospodine Putin?" Ukrajinskog Ramba umalo raznela granata, ali on ne odustaje: "Boriću se dok dišem"

Veteran britanske vojske poznat pod nadimkom Rambo vratio se na prvu liniju fronta u Ukrajini samo nekoliko meseci nakon što je preživeo više pogodaka gelera od strane ruske granate koja ga je umalo raznela. Šarif Amin (40) koji je služio devet godina u britanskom prvom bataljonu, uključujući dva obilaska Avganistana, zamalo je izgubio desnu nogu i ruku kada su on i njegovi ukrajinski drugovi bili nemilosrdno granatirani u izviđačkoj misiji duboko iza neprijateljskih linija prošlog oktobra, prenosi Dejli mejl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko se to vraća, Putine? Ukrajinskog Ramba zamalo raznela granata, on poručuje: "Ovde umirem"

Izvor: B92, 02.Jul.2023

Veteran britanske vojske poznat kao Rambo vratio se na prvu liniju fronta u Ukrajini par meseci nakon što je preživeo pogotke gelera od strane ruske granate...Šarif Amin (40) koji je služio devet godina u britanskom prvom bataljonu, uključujući dva obilaska Avganistana, zamalo je izgubio desnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.