Poginula dva vojnika DNR u sukobu sa kijevskim snagama

Izvor: Vostok.rs, 27.Apr.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dva vojnika DNR u sukobu sa kijevskim snagama

Tokom sukoba sa kijevskim snagama, poginula su dva pripadnika Vojske Donjecke Narodne Republike, saopštio je zamenik šefa Operativne komande Eduard Basurin.

Sukob se dogodio rano ujutru. "Pod maglom, neprijatelj je pokušao da izvrši izviđanje naših položaja u pravcu Mariupolja snagama do 14 ljudi, ali kada su se približili našim položajima, ukrajinske su ušle u minska polje", rekao je Basurin i dodao da su ubijena tri pripasnika kijevskih snaga, a da su četiri ranjena.

Prema njegovim rečima,kijevske snage otvorile su potom minobacačku vatru na po položajima Vojske DNR, te su se povukle, uzimajući tela svojih mrtvih.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.