Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 08:03

PUTINOV "GENERAL ARMAGEDON" ZNAO ZA PRIGOŽINOV PLAN? "Surivikin zvao Vagner da odustanu od pobune"

General Sergej Surovikin, zamenik komandanta ruskih vojnih operacija u Ukrajini, znao je da vođa plaćenika Jevgenij Prigožin planira pobunu protiv moskovskog vojnog vrha, piše “Njujork tajms”.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork tajms: General Surovikin znao za Prigožinov plan

Izvor: Danas, 28.Jun.2023

General Sergej Surovikin, zamenik komandanta ruskih vojnih operacija u Ukrajini, znao je da vođa plaćenika Jevgenij Prigožin planira pobunu protiv moskovskog vojnog vrha, izvestio je Njujork tajms.

Nastavak na Danas...

OBISTINILE SE ŠOK TVRDNJE: Nakon slutnji da je znao za Prigožinov plan, gubi mu se svaki trag - gde se nalazi "GENERAL ARMAGEDON"?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023

Pre navodnog nestanka Surovikin je u subotu uputio očajnički poziv borcima Vagnera da odustanu od protivljenja vojnom rukovodstvu...Visoki ruski general "nestao" je zbog tvrdnji da je unapred znao o oružanoj pobuni koja je pretila režimu Vladimira Putina tokom vikenda...Jedna teorija je da je general...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.