Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 09:05

"PUTIN JE DAO NAREDBU" Ukrajina: Rusi mobilisali pola miliona vojnika, uskoro bi mogli da krenu u VELIKI NAPAD

Ukrajinski ministar odbrane Aleksij Reznikov upozorio je da Rusija priprema novu ofanzivu koja bi mogla da počne već 24. februara, na prvu godišnjicu ruske invazije. On tvrdi da je Rusija pripremila hiljade vojnika i da bi mogla da "pokuša nešto" da obeleži godišnjicu početka rata, prenosi Bi-Bi-Si.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika mobilizacija: Spremaju 500.000 ljudi, poznat je i datum

Izvor: B92, 02.Feb.2023

Ukrajinski ministar odbrane Aleksij Reznikov upozorio je da Rusija priprema novu ofanzivu koja bi mogla da počne već 24. februara, na prvu godišnjicu invazije...On tvrdi da je Rusija pripremila hiljade vojnika i da bi mogla da "pokuša nešto" da obeleži godišnjicu početka rata, prenosi Bi-Bi-Si...Novom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.